Virtuell Sport hos Coolbet

En liten innføring i virtuell sport

 

Virtuell Sport gir deg en spennende og rask spillopplevelse som lar deg se og spille på forskjellige datasimulerte sporter med odds døgnet rundt. Produktet er enkelt å bruke og krever ingen oppdaterte kunnskaper om sporten som foregår i den virkelige verden. Det passer dessuten ypperlig å starte med dersom du ikke allerede er vant til å spille på odds.

GRATIS BONUSKODE PÅ CASINO! 

Sett inn og skriv inn bonuskode: VNOR, da får du 200 kr å spille for, om du setter inn 100 kr

 

  Sett inn 100,- Få 500 kr ekstra

  Virtuell sport bonus

   

  Virtual Fotball:

  Spilles nøyaktig som vanlig fotball med HUB, handicap og resultat også videre.
  I tillegg til enkeltkamper kan du også spille på cuper, Europacup og Landslags cup. Hver Cup har en varighet på ca 1 time. Om du heller ønsker å spille en Ligaturnering så kan du også det.
  En sesong varer totalt 127 minutter, delt opp i en Pre League-periode, en «Match Day Loop» og en Post League-periode. Pre League-perioden går før starten av en sesong og varer i 60 sekunder. Alle kampdager er oppsummert som «Match day Loop» – perioden har en total varighet på 125 minutter. På slutten av hver sesong er det en 60 sekunders ‘Post Season’ periode. Om du ikke ønsker å spille virtual fotball, da kan du spille og livestreame fotball hos Unibet
  Virtuell sport fotball

  Virtuell Basketball League

  Kampene i den virtuelle basketligaen gir deg døgnet rundt, året rundt, et spill om ekte penger på virtuell basketball. Ligaen består av 16 lag og sesongen pågår kontinuerlig. Også her kan du spille som på en vanlig basketballkamp.

  Spill med over / under, HC og vinner inkludert overtid.
  Også på virtuell basketball er det sesongspill. En sesong varer totalt i 106 minutter og 30 sekunder. Detteer igjen delt inn i “Pre liga” perioder, “kampdager” og en “post liga” periode. “Pre liga” perioden går før sesongen starter og varer 60 sekunder. Alle kampene er summert “Kampdager” og varer 105 minutter. Og ved slutten av hver sesong har du “post liga” perioden som er på 30 sekunder

  Virtuell sport Hesteløp

  Hestløp spilles som på travbanen eller veddeløpsbanen, det handler om å plukke ut vinner, tvilling, trippel eller plass. Virtuell sport hesteveddeløp
  I forhold til på travbanen er oddsene her satt på forhånd og ikke løpende odds som på f.eks Rikstoto. Spill på hesteløp er tillatt opp til 10 sekunder før starten på løpet. Spillmarkeder for fremtidige løp under samme løpsdag (kanal 1 og kanal 2) forblir åpne. Når et fremtidig løp fra «Race Calender» velges, vil oddsen i bunn automatisk scrolles til motsatt posisjon.

  Dersom du ønsker å studere muligheten til hver enkelt hest, så finnes det informasjon om tidligere løp, underlag den har sprunget på og de siste lengdene og underlag den har sprunget på.

  Dersom du ønsker å spille på trav med fast odds, kan du også bruke utenlandske bookmakere.

  Virtual Hundeløp

  Så til slutt har vi virtual hundeveddeløp, dette er en sport hvor «greyhounds» løper på en rundbane, omtrent som hesteveddeløp. Løpet går vanligivs over noen få hundre meter, men desto mye fortere. Før star slippes en «hare» ut og hundene løper som idioter etter en pelsdott. Har du vært på live hund veddeløp har du sikker sett at hundene nesten løper over hverandre, men det går som regel bra.
  Her kan du sette veddemål på samme måte som på hesteveddeløp, vinner, tvilling og tricast (Alså trippel). Vår favoritt på hundeveddeløp er dual tricast, her skal du tippe de 3 første hunden i mål, men rekkefølgen spiller ingen rolle.
  Spill hos Coolbet nå!

  Dette var en kjapp innføring i virtuell sport. Ta en titt hos f.eks Coolbet så kan du se hva du selv liker best.