Vinn sesongkort for eliteserien

Vinn sesongkort for eliteserien 2020.

Eliteserien nærmer seg med stormskritt, og nå du har sjansen til å vinne sesongkort for eliteserien hos Nordicbet til favorittlaget. Du kan vinne både til deg selv og en venn. Nordicbet har hele 110 sesongkort som skal deles ut før sesongstart av eliteserien.

vinne sesongkort for eliteserien hos Nordicbet

 

Hvordan vinne sesongkort for eliteserien 2020?

Det du må gjøre for å få sjansen til å vinne sesongkort for eliteserien hos Nordicbet, er å melde deg på kampanjen og samle poeng for hvert spill du plasserer for minst 100,- på oddsen (min. odds 1.50). Topp 10 og plass nummer 50 på ledertavlen for hver uke, vinner begge sesongkort for 2 personer hver.

Om du ikke er kunde fra før, må du registrere en konto. Det kan du du gjøre her, så får du en ekstra god bonuse å spille for.

Så må du logge inn på din konto, klikk så på «Bli med»-knappen for å melde deg på kampanjen du finner under “odds kampanjer” på Nordicbet. Du trenger kun å gjøre dette én gang.

Begynn å samle 1 poeng for hvert spill plassert på oddsen for minst 100 ,- (min. odds 1.50). på valgfri sport i løpet av uken.

Vinnerne fra hver uke kåres førstkommende mandag etter endt periode. 2 vinnere hver uke. 24. februar, 2., 9., 16. og 23. mars. Totalt blir det 110 vinnere i løpet av 5 uker.

  6000,- i bonus og 250 freespins

  Hvordan vinne sesongkort for eliteserien 2020 hos Nordicbet?

  Hver gang du plasserer et enkelt spill for 100,- eller mer (minst 1.50 i odds) får du ett poeng i konkurransen av sesongkort.
  -Eksempel 1 Godkjent spill: Sett et spill for 500 ,-, med odds på 1.90. Det gir deg ett poeng.
  -Eksempel 2 IKKE godkjent spill: Sett et spill for 1000,-, med odds på 1.40. Det gir ikke poeng ettersom oddsen er under 1.50.
  -Eksempel 3 IKKE godkjent spill: Sett et spill for 50,-, med odds på 10.00. Det gir ikke poeng ettersom innsatsen er under 100,-.
  -Eksempel 4 Godkjent spill: Sett to spill der begge har innsats på over 100,- og odds på over 1.50, der ett er singelspill er på for eksempel hjemmeseier til Manchester City og det andre er et kombinert spill som inneholder et valg der Manchester City vinner samme kamp.

  OBS! Du må altså ikke bruke samme “vinner på flere kuponger” Det er heller ikke lov å spille 10 like spill for 100,- med samme odds, det vil telle som en innsats på 1000,- og ikke 10 x100,-

  Sesongstart eliteserien 2020

  Tidsfrist for konkurransen

  Alle spill må plasseres og rettes innen samme uke for å kunne vinne sesongkort for eliteserien hos Nordicbet. Spill må plasseres og være avgjort mellom mandag kl. 00:01 og søndag kl. 23:59 hver uke i kampanjeperioden. Risikofrie spill, gratisspill og systemspill gjelder ikke for denne kampanjen.
  Å sette flere spill på samme utfall i samme kamp vil ikke gi mer enn ett poeng. Dette gjelder også ved kombispill der ett valg blir gjentatt i andre kuponger (også singelspill), og ved livebet der man spiller på samme utfall flere ganger i løpet av en kamp.

  Vinneren blir kontaktet av Nordicbet

  Begge deltagere som blir ukesvinner, blir kontaktet i løpet mandagen etter hver uke som kampanjen pågår. Om noen ikke kan ta imot premien, eller ikke svarer innen 48 timer, vil en ny vinner bli trukket onsdag kveld eller torsdag morgen, samme uke.
  Du kan vinne ett sesongkort i eget navn, og i tillegg får vinneren ett sesongkort som kan gis til en venn over 18 år.

  Maks en gevinst per person!

  Man kan vinne sesongkort for eliteserien i 2020 hos Nordicbet maks en gang i løpet av kampanjeperioden.
  Totalt skal det deles ut 110 sesongkort i denne kampanjen. Topp 10 på ledertavlen vil vinne to sesongbilletter og nummer 50 på ledertavlen vil også vinne 2 sesongbilletter. Om det er flere personer som kommer på samme poengsum, er det den som kommer til poengsummen først, som vil vises på ledertavlen og vinne sesongkortene.