Vinn 100 000 kr i Champions League konkurranse

Gratis konkurranse med 100.000,- i premie.

 

Nå kan 100.000 kroner bli dine, du må tippe riktig resultat i disse 6 kampene fra Champions League. Dine resultattips må være fylt inn før tirsdag 26. november 20:55 hos Coolbet på kampanjesiden.

Premien er i cash, uten omsetningskrav! 

Premien blir gitt som cash og har ingen omsetningskrav, så da kan du bare ta ut gevinsten og reise en tur på byen med kompisene eller vennegjengen. Om du heller vil ta deg velfortjent ferie, kanskje til Las Vegas, Maldivene eller kanskje du vil oppleve storbyferie i London eller Paris – valget er helt opp til deg.

Kampene du skal tippe resultatet i :

Du kan klikke deg inn på hver kamp for å finne statistikk og informasjon om kampene på linken.

Hvordan plukke ut dine resultater

Når du skal plukke ut resultatene i disse 6 kampene kan det være smart å lese seg litt opp på tidligere resultater, form og hvilke forutsetninger som ligger til grunne for hver kamp. Et godt tips er å benytte seg av oddsen hos Coolbet, det vi si deg litt om vinnersjansen til hvert av lagene. All informasjon om tidligere møter finner du på Coolbet sine odds sider, der har du tilgang til statistikk fra tidligere kamper.

    Sett inn 100,- Få 500 kr ekstra

    Kun en sjanse

    Det kan være lurt å studere nøye før du går inn for å legge inn dine tips, når du først har fylt inn dine resultater så er det ingen mulighet for å endre dine tips i etterkant. Det er altså dine første tips som blir telt med i konkurransen, sender du inn skjema på nytt vil ikke disse tipsene gjelde i konkurransen.