Twisted Sister spilleautomat

Twisted Sister Spilleautomat

Twisted Sisters Spilleautomat

Twisted Sister Dee Snider spilleautomat
Rating:

Twisted Sisters Spilleautomat Features

Twisted Sisters Spilleautomat Basics

  • Game Type : Slots, Spilleautomat, Video Slot
  • Software : Play'n go

Twisted Sisters Spilleautomat

25 Gratisspinn + Sett inn 100,- Spill for 600,-

Demospill av Twisted Sister kan du spiller her. Twisted Sister Demo

Twisted Sister – Spilleregler

Twisted Sister er en spilleautomat med et rutenett på 6×6 og fallende symboler.

Gevinster oppnås ved å få 5 eller flere symboler i klynger. Disse fjernes, og nye symboler fylles opp. Fallingen fortsetter frem til ingen flere gevinster kan opprettes. På et spinn uten gevinst, er det en sjanse for at 2 ANGRY DADS legges til tilfeldig via DAD GETS ANGRY.

Alle vinnende Twisted Sister bandmedlem-symboler fyller GUITAR CHARGE METER med 1, som kan holde opptil maksimalt 15 ladninger. BAND FEATURES frigis tilfeldig hvis det er minst 5 ladninger, én etter én, etter at alle gevinstene er telt opp og det ikke er noen flere fall. Et bandmedlem-symbol velges tilfeldig ved hver aktivering av funksjon, og alle tilhørende symboler får effekten til funksjonen. Hvis det ikke er noen bandmedlem-symboler, vil et symbol som ikke er et bandmedlem velges.

Twisted Sister spilleautomat SCREAM

Scream ødelegger alle symboler som ikke er medlemmer rundt de valgte symbolene.

GO WILD gjør om de valgte symbolene til WILDS.

UNITE gjør om symboler til de valgte symbolene.

ANGRY DADS er WILD SCATTERS og er samlet inn i ANGER METER hvis de danner en gevinst med andre symboler.

4 ANGRY DADS aktiverer WE’RE NOT GONNA TAKE IT, men alle ekstra ANGRY DAD overfyller ANGER METER og øker WIN MULTIPLIER med 1. Rutenettet tømmes og en ny runde starter med et MEGA BAND-symbol, som dukker opp for å kaste alle ANGRY DADS av rutenettet. MEGA BAND-symbolet velger en ANGRY DAD og går i dens retning, én etter én, frem til den når målet og fjerner det fra rutenettet. WE’RE NOT GONNA TAKE IT avsluttes når alle ANGRY DADS er tatt ut og det ikke er noen flere gevinster.

GUITAR ladningene på Twisted Sister spilleautomattelles under WE’RE NOT GONNA TAKE IT, og BAND FEATURES spilles normalt, men MEGA BAND-symbolet legger ikke til noen ekstra ladninger til GUITAR CHARGE METER.

MEGA BAND-symbolet og ANGRY DADS faller ikke ned ved ekstra fall under WE’RE NOT GONNA TAKE IT.

Satsninger velges automatisk på Twisted Sister spilleautomat ved hjelp av innsatsknappene nederst i spillet. Klikk pluss- eller minusknappene for å endre innsatsnivået med ett og ett trinn. Klikk på START for å starte runden. Når symbolene lander, er det de symbolene som vises som avgjør gevinsten din i henhold til utbetalingstabellen.

Valg på Twisted Sister spilleautomat

Endre innsatsen
– Klikk på en av de fem innsatsknappene for å velge en innsats, eller bruk pluss- eller minusknappene for å øke eller redusere innsatsnivået med ett trinn.
Utbetalingstabell
– Veksler visningen av gevinsttabellen.
Autospill
– Klikk på knappen AUTOSPILL for å aktivere/deaktivere autospillfunksjonen. I autospillmodus startes et gitt antall etterfølgende spillrunder automatisk med ditt nåværende innsatsnivå. Autospillfunksjonen deaktiveres automatisk ut fra innstillingene dine eller hvis saldoen din blir for lav.
Start
– Starter spillrunden med innsatsnivået som er valgt for øyeblikket.
Hurtigspill
– Skrus på for å få en mye raskere gang i spillet.