Trav med fast odds – spill nå!

Trav med fast oddsMorten Langli Unibet Trav odds

Travløp er sannsynligvis den mest populære hestesporten i verden, og odds på hestene i løpet har vært en naturlig del av underholdningen gjennom alle år. Hver eneste travbane har en egen tippebod, der publikum kan sette sine innsatser på de hestene de tror vinner.  Samtidig har verden gått fremover, og folk har nå fått muligheten til å tippe på trav med fast odds.

 

Coolbet tilbyr fast odds på norske travløp!

Live stream av travløp

Altså trenger du ikke lenger reise til travbanen for å satse på din utvalgte hest – bare registrer deg hos den en bookmaker eller logg inn hos en av dine bookmakere for å se hva de tilbyr av fast odds på trav året rundt! Vi kan trygt anbefale Unibet. Der får du faste odds på trav og de har en brukervennlig, oversiktlig side og byr på utfyllende informasjon til hver løpsdag og til hvert eneste løp. Slik kan du ta de smarte valgene rett før travløpet går i gang! Du kan også se travløp på livestream i store dele av verden.

Rank
Casino
Bonus
Rating
Visit
1
300% up to 600,-

Odds på trav hele året

Travløp pågår hele tiden, det gjelder å følge med. Hos din bookmaker velger du bare  «Trav» i menyen under odds og får straks en oversikt med store konkurranser fra alle travbaner i hele verden. Det inkludert storløp i Sverige og det veldig kjente travløpet Prix d’Amerique i Frankrike 2020. Uansett hvilket travløp du velger, får du flere spill å velge mellom. Enten satser du på vinnerhesten i trav med fast odds, eller satser på at hesten tar første, andre eller tredjeplass i løpet. Fast odds på trav eller en veldig stor fordel, da vet du på forhånd hva du vinner. Denne oddsen kan kombineres med andre spennende valg i en og samme tippekupong gjør at du kan vinne ennå mer penger på dine spill!

Trav med fast odds på mobilen

Er du blant de som liker å ta turen til den lokale travbanen en gang iblant, eller er generelt glad i å tippe på farten? Utenlandske bookmaker har vanligvis en mobilvennlig nettside som lar deg satse mens du er ute og farter – uansett hvor du befinner deg eller tiden på døgnet. Logg inn fra din mobiltelefon eller nettbrett, så får du umiddelbart tilgang til utallige faste odds på trav. Du kan legge single innsatser på trav med fast odds, skape kombinasjonsspill eller sette sammen egne tippekuponger med skikkelig høy odds. Hva foretrekker du? Hos bookmakeren har du alltid god og fast odds på trav å velge mellom, og det er opp til deg hvordan du bruker dem!

prix d amerique 2020

Spill trav hos Coolbet – fast odds til Prix d Amerique 2020

  Sett inn 100,- Få 500 kr ekstra

  Coolbet er også en de utenlandske bookmakerne som tilbyr faste odds på trav. Her kan du spille på de store begivenhetene og oddsen for

  Prix d Amerique 2020 er allerede lagt ut. Løpet starter søndag 26. januar 2020! Looking Superb, vårt eneste norske håp står til 15 ganger pengene? Kan det gå GRØ?

  prix d amerique 2020

  Faste odds på trav hos utenlandske bookmakere.

  Både erfarne spillere og nybegynnere kan dra nytte av fast odds på trav. På nett har du lave grense på innsatser og lett tilgjengelig informasjon om de ulike hestene.  Er du uerfaren kan du se gjennom trav med fast odds på det forskjellige travløpet. Da ser du straks hvilke hester som er favoritter og hvilke som er såkalte outsidere. Du finner til og med spesielle odds på trav, blant annet i Sverige. Der er det ulike hester, kusker og trenere som får gjeve utmerkelser for sin innsats i travsporten. Kan du tippe hvem som blir året trener? Hvem som blir årets hest? Oddsen finner du hos Unibet!