Super odds på Super Bowl 2020

Super Bowl 2020 beste odds

Den store Super Bowl finalen er snart i gang! Unibet gir deg super odds på Super Bowl finalen i 2020. Etter 16 vanlige kampe i sesongen, og en fantastisk play-offs full av dramatikk. Og ikke minst utrolige comebacks (Chiefs lå under 24-0 tidligere i en kamp), Sitter vi igjen med to lag i Super Bowl finalen, San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs. 

Odds på Super Bowl

Lite som skiller lagene i NFL Super Bowl finalen

Det er veldig lite som skiller de to lagene, men Chiefs er små favoritter på oddsen, virkelig en åpen kamp! Som stor tilhenger av sporten håper vi selvfølgelig på en jevn og “målrik” kamp den 3. februar 2020. Om vi ser på hvordan begge lag har spilt i hele sesongen, tror vi det er sannsynligvis akkurat det som kommer til å skje! Kampen blir ennå mer spennende om du setter ett veddemål med Super Odds på Super Bowl hos Unibet.

Super Bowl på norsk tv

Super Bowl 2020, skal sendes på Viaplay. Det er også mulig å streame Super Bowl i Norge via Unibet TV. Selve hovedsendingen vil bli sendt av Fox TV, og det vil bli streamet på Unibet Livestream.  Joe Buck, Troy Aikman, Erin Andrews og Chris Myers er programleder i USA

Best Odds på Super Bowl

Har du konto fra fra før hos Unibet, så kan vi anbefale at du sjekker oddsen før du spiller for å finne den bookmakeren med høyeste odds på Super Bowl. Vanligvis tilbyr Coolbet ofte den høyeste oddsen og har ofte 100% tilbakebetaling på slike store oppgjør. Coolbet tilbyr deg også en egen innskuddsbonus på odds hvor du får 600kr å spille for om du setter inn en 100 lapp!

  Sett inn 100,- Få 500 kr ekstra

  Når spilles Super Bowl 2020

  Finalen spilles 3. februar 2020, på Hard Rock Stadium i Miami. Da vil rundt 100 millioner amerikanere i tillegg til flere millioner andre sportsinteresserte sette seg ned i godstolen for å se Super Bowl LIV. De fleste er nok spente på hvem som stikker av med seieren! 

  Unibet med høyeste odds på Super Bowl

  Med det i tankene vil Unibet tilby noe spesielt for sine nye spillere. Som vi nevnte over, er lagene omtrent like gode og 2,0 i odds “riktig odds”. Unibet øker derfor oddsen på begge lag og gir deg ett spesielt godt velkomsttilbud, men kun for nye norske kunder!

  Unibet velkomst tilbud med super odds på Super Bowl

  Unibet sitt velkomsttilbud, som er tilgjengelig fra nå og helt frem til avspark på mandag når Super Bowl finalen starter. De gir deg som ny kunde valget om hvilket lag de skal øke oddsen på. Enten 7,5 ganger i odds på San Francisco 49ers for å vinne eller 7,5x i odds på Kansas City Chiefs for å vinne! 

  Spill for 100 og få 750 tilbake

  Ja, du leser riktig: Du kan plassere opp til 100kr innsats på valgfritt lag til å vinne, og den gevinsten vil bli utbetalt kontant! Selvfølgelig uten noen krav til omsetning av gevinsten! 

  Gratis Live Stream av Super Bowl hos Unibet

  Er du fortsatt ikke er fornøyd med bare å motta Super Odds på Super Bowl? Da kan vi glede deg med at Unibet har gratis live stream av Super Bowl finalen 2020

  Live Stream Super Bowl

   

  Regler for kampanjen

  «San Francisco 49ers vs Kansas City Chiefs: 7.50 Superodds På Begge Lag»

  T&Cs: «18+. Regler og vilkår gjelder. hjelpelinjen.no​»

  1. Registrer deg – Det tar bare noen få minutter. Velg riktig ditt velkomsttilbud og godta bonusen.
  2. Gjør et innskudd – Sats på enten Chiefs eller 49ers til å vinne. Velg «oddsboost» i kupongen før du plasserer spillet. Minimumsinnskudd 100 kr, maksimumsinnsats 100 kr, maksimal gevinst 750 kr
  3.  Bet – Odds på Super Bowl økes til 7.50. Pengene blir utbetalt kontant uten omsetningskrav

  Fullstendig regler finner du her