Startliste Elitloppet 2020

Elitloppet 2020 starliste
Søndag 31. mai kl 20.30 skal det avgjøres hvem som vinner Elitloppet 2020. Elitloppet 2020 startliste er klar og det er duket for et spennende oppgjør mellom 16 hester. På forhånd ser det ganske åpent ut og vi tør ikke spå vinneren.

Flere av hestene som var å anse som favoritter har fått dårlige spor i kvalifiseringen og det kan gi store utslag og overraskende resultater når selve finalen skal sendes i vei kl 20.30 Søndag 31. mai. 2020.

Looking Superb startere i kvalifiseringsløp nummer 1 til Elitloppet 2020.

Første kvalifisering til Elitloppet 2020 skal starte på søndag kl. 17.20. Der er det 8 hester til start og vårt norske håp, Looking Superb skal ut bak bilen fra spor 7. I samme løp startet det andre gode hester som Vivid Wise As og Missle Hill. Det blir spennende å se hva som blir den endelige Elitloppet 2020 startliste

Startliste Elitloppet kvalifisering løp 1. kl. 17.20

1. Vivid Wise As
2. Sorbet
3. Disco Volante
4. Missle Hill
5. Chief Orlando
6. Milliondollarrhyme
7. Looking Superb
8. Earl Simon

Startliste Elitloppet kvalifisering løp 2. kl. 17.45

1. Elian Web
2. Billie De Montfort
3. Tae Kwon Deo
4. Attraversiamo
5. Cokstile
6. Racing Mange
7. Makethemark
8. Propulsion

 

Tips til Elitloppet 2020 – Solvalla 31. mai 2020

Det er veldig vanskelig å spå utfallet av Elitloppet i år. Ingen ekvipasjer skiller seg noe særlig ut, og det er i våre øyner ganske åpent. Om vi skal forsøke oss med en spådom til denne dagen må vi strekke oss til å tippe 2 hester i hvert kvalifiseringsløp som kommer seg til finalen.

I det første kvalifiseringsløpet er det den Italienske hesten Vivid Wise As, som vi velger å sette øverst. Vi tror Björn Goop, som er både trener og kusk vil sørge for en plass i finalen. Fra spor 1 bak bilen kan Goop sørge for en fin reise og bør ha gode muligheter for å kvalifisere seg til finalen i Elitloppet 2020. Fikk tilbud om å starte etter seieren i sprintløpet Grand Criterium De Vitesse Nice-Matin.

Den andre ekvipasjen vi velger å lansere som finalekandidat fra kvalifiseringsløp nummer 1, er nummer 2 Sorbet. Sorbet har imponert oss tidligere og har 38 av 58 starter innen top 3. Det er 2. året denne hesten skal starte i Elitloppet. I 2019 havnet Sorbet utplassert etter å ha trukket spor 8 i kvalifiseringen. Sorbet har kvalifisert seg til årets løp ved å vinne Meadow Roads på Solvalla  tidligere i år. Fra startspor 2 i kvalifiseringen har vi god tro på at Daniel Redén  får sin første hest klar for finalen.

Kvalifiseringsløp 2. til Elitloppet 2020

Her blir vi skuffet om Elian Web ikke kommer til finalen. Hesten er startrask og bør klare å beholde føringen i løpet om han ønsker det. Har kvalifisert seg ved å vinne Paralympiatravet på Åby, da ledet han fra start til mål. Vi tror også det vil bli løsningen på søndag. Les mer om Elian Web på Solvalla sine nettsider. 

Så står valget mellom flere ekvipasjer, Propilsion, Attraversiamo og Tae Kwon Deo har alle sammen gode muligheter til å nå en finale. Valget vårt hadde blitt mye enklere om Propilsion hadde stått i et bedre sport, da hadde den vært klink. Men vi velger å legge våre innsatser på Attraversiamo, fra spor 4 bak bilen bør det kunne bli en grei posisjon fra start. Med 13 seiere på 19 løp er det snakk om en vinnerhest som bør ha gode sjanser til å kvalifiser seg til en finale i årets Elitlopp 2020.

Vil du ha en oversikt over beste oddsen til Elitloppet 2020, så har vi en oversikt med fast odds.