Kvalifisere deg for Norgesmesterskapet i Poker

Her kan du kvalifisere deg til NM i poker 2020

Unibet

Som sponsor av NM vil du hos Unibet ha muligheten til å kvalifisere deg via daglige satellitter, samt at du kan kjøpe deg direkte inn til samtlige NM LIVE øvelser via Pokerklienten.

Unibet har «Last Longer» Unibet Open (online vinner)  og WSOP Las Vegas pakke (live vinner) i premier til den Unibet spilleren som kommer lengst.
Det kjøres satellitter Mandag-Lørdag, samt finale på søndager kl. 19:15 og 20:15, til Main Event No Limit Texas Hold’em samt Omaha. Unibet garanterer billetter i hvert nivå, samt sete i finalene (verdi på sete 800 EUR).

Last longer! Dersom du kvalifiserer deg, eller kjøper deg direkte inn til NM LIVE i Dublin via Unibet, er du med å konkurrerer om en WSOP Las Vegas pakke i 2020. Unibet spilleren som kommer lengst i Main Event i Dublin 2020 vinner pakken! Verdi: 3000 EUR*

Coolbet

Rank
Casino
Bonus
Rating
Visit
1
25 Gratisspinn + Sett inn 100,- Spill for 600,-T & C Apply

OBS! SATELLITTER starter medio November 2019 hos Coolbet

For åttende gang returner Poker NM til Dublin, og Coolbet stiller som stolt sponsor av årets festival. Coolbet vil ha daglige satellitter hvor du kan kvalifisere deg til våre ukesfinaler, hvor vi garanterer flere seter hver uke frem til eventet starter.

I tillegg vil det være flotte last-longer premier i hver mesterskapsøvelse, hvor vi gir bort seter og pakker til Coolbet Open i mai 2020! Kvalifiser deg til poker NM 2020 nå , og bli med på moroa!

Guts Poker

Planene for Poker NM 2020 i Dublin er spikret og Guts er klare for atter igjen å ta den irske hovedstaden med storm! Vi snakker om årets desidert feteste pokertur fra 27. mars til . april. Dette vet du hvis du har vært med før, men er du én av dem som har blitt hjemme og sett på TV-sendingene, så har du sjansen nå! Bli med Team Guts til NM!

Allerede nå kan du sikre deg sete til eventene du ønsker å spille. Satellittene hos Guts begynner på 0 kr (!) og du kan stegvis spille deg til større og større satellitter om du ønsker det. Eventuelt kan du kjøpe deg rett inn i søndagsfinalene der vi spiller om NM-seter.

Hos oss Guts du kvalifisere deg til samtlige NM-øvelser, ikke bare Main Event. Og kjenner vi dere rett, skal det spilles både to og tre NM-eventer.