SimRacing Grand Prix

NM i SimRacing Grand Prix.

Odds fra Coolbet finner du her!

Odds Suzuka Grand Prix 22 mars

LIVE FRA KL 16.50 SØNDAG 22. MARS


Se løpet direkte kl 16.50 ( Hentet fra RaceSpot )

Det blir vanskelig å slå «Sim Gutta»

Til VG sier Dennis Hauger at det ikke blir enkelt, spesielt frykter han «Sim Gutta»

Spenningen stiger før løpet

Du finner oppdatert informasjon om løpet på SimRacingGP.no

Eyvind Brynhildsen er ny innen Sim Racing

Eyvind Brynildsen

Eyvind Brynildsen Team Helimedia

Eyvind Brynhildsen er ambassadør for Coolbet og har nylig blitt medlem av Team Helimedia og skal representere den delen som deltar i SimRacing GrandPrix. Eyvind skal kjøre med sin egen profil å bilen, men er med som en del av Helimedia Teamet.

 

Eyvind sine tanker om SimRacing:

– Dette er en helt ny verden for meg, men jeg tenker at all setetid er god setetid. Så jeg er veldig stolt over at jeg får jobbe med Team Helimedia. Etter min mening er nok de det teamet som vil raskest få meg opp på et bra nivå i iRacing.

 

Vi ønsker lykke til.