Ryke på målstreken

Trav Nordicbet

Det å “ryke på målstreken” er et kjent uttrykk for alle som spiller på trav. Ofte føler man det er en forbannelse som henger over deg og din hest blir nummer 2. IGJEN! 

Unngå bekymring for å ryke på målstreken

Nå kan du endelig slippe å bekymre deg for å ryke på målstreken. Nordicbet tilbyr deg som spiller på hest og trav, nemlig muligheten til å spille på hvilken hest som faktisk blir nummer 2 i løpet. Ofte føles det som ingen ting går veien, da kan dette være en mulighet.

Dette spillet heter “Ita” og er et av mange valgmuligheter du har når du går til utvalget Nordicbet har på travløp og galopp fra hele verden. 

I tillegg til Ita. kan du selvfølgelig spille på vinner, plass, tvilling (duo)  og trippel, noe som de fleste kjenner fra før. 

Andre spill på trav hos Nordicbet.

Det er også mulig å spille V4 og V2 ( Dagens Dobbel) her kan det variere litt på hvordan premien blir regnet ut. I noen av spillene blir vinneroddsen i hvert løp avgjørende for hva premien blir, mens i andre tilfeller får du samme utbetaling som på toto spillet i det landet du har levert. 

-Coolbet vinner oddsduellen på H2H i travløp

Synes du trippel spillet er for enkelt? 

Da er superfecta virkelig spillet for deg, her handler det om å plukke ut de 4 første hestene i mål. Klarer du det så kan du se frem til noen skikkelige høye oddser. Her kan det selvfølgelig være store muligheter for å ryke på målstreken hele 4 ganger i ett og samme løp! 

Et annet spille som redusere mulighet for å ryke på målstreken.

Swingers er faktisk et ganske artig spill som vi i redaksjonen hos Nettspillguiden.com har gjort fine penger på. Her behøver du ikke plukke en vinner, men du må finne 2 hester som kommer blant topp 3 i løpet. En strategi som vi ofte har benyttet, er å spille en av favorittene sammen med en liten outsider, det slår ofte til. 

Ekstra innskuddsbonus hos Nordicbet for spill på trav.

    6000,- i bonus og 250 freespins

    Nordicbet gir alle nye norske kunder en ekstra innskuddsbonus når de skal spille på trav. Du får 100% bonus opp til 1000,- på ditt første innskudd.

    Stor innsats senker ikke oddsen

    Vi som har spilt på hest en stund er vant til å begrense innsatsene for at oddsen ikke skal bli spilt helt ned.

    Men hva om man kan vinne mye på vinnerspill? Dette er mulig hos Nordicbet. Her kjøres ikke oddsene ned i takt med innsatsene, det er derimot oddsene fra den respektive banen som er gjeldende. Det betyr at du kan gå «all-in» og likevel få gode odds på ditt spill.