Rikstoto endelig klar med virtuell trav

Det er klart for det første virtuelle travstevnet allerede i kveld

Dette var selvfølgelig en aprilsnarr!

Rikstoto har fått hastebehandlet en søknad om å arrangere virtuelle travløp. Etter at lotteritilsynet har kastet seg rundt, er det nå klart for det første virtuelle travstevne allerede i dag på Bjørke.

Det er lokalavisen Varden som første klarte å få opplysninger om dette.

 

Produktsjef i Rikstoto, Øivind Werner Johannessen er glad for at dette endelig kommer og sier dette om produktet:

–  Først av alt, dette er en prøveordning i første omgang og som varer til August 2020. Vi vil jo prøve dette, rett og slett for at her finnes det enda en mulighet til å tjene penger, og det vil vi jo gjerne gjøre. Hvis ikke vi satser på det, så kommer andre spillselskaper til å gjøre det, sier han.– 

Styreleder på Bjerkebanen er også positiv til nyheten og gleder seg enormt.

Ser vi på andre land har de lokket til seg yngre kunder med virtuelle hester, og det er selvsagt interessant for oss. Vår ønske er jo at vi vil at de som spiller på virtuelle hester skal komme på trav- eller galoppbanen i ettertid. Det er den sterkeste opplevelsen vi kan by på og om det her kan være starten på en reise hvor sluttdestinasjonen er banen, så er det fantastisk. 

Dessuten er vi overbeviste om at våre eiere kommer til å få mer penger av oss takket være virtuelle hester, for akkurat som med de andre spillene så går de tilbake til sporten.

Klart for det første stevnet allerede i dag

Ja, vi har klarer for å ta imot spill allerede i dag. Det vil bli satt opp løp som på en vanlig travdag. Forskjellen er at vi kun tilbyr lyntoto til V75 og V4. Men på alle andre produkter kan man selv velge vinnere, tvilling og trippel. Vi har også fått tilbake Ole Jonny Solberg som skal kommentere de virtuelle løpene for oss. Han er både spent og veldig nervøs. 

Ikke Bjerke, men på Bjørke

Vår nye “travbane” har fått et navn som kan minne om hovedbanen Bjerke og har fått navnet Bjørke.

Det er Softgamings som er leverandør av tjenesten til Rikstoto og har fått lisens. 

Se og prøve demo her:

Legger inn 1 million ekstra i potten på V75.

Vi velger å booste litt nå i den første runden og legger inn 1 million ekstra i potten for vår V75 runde i kveld. I tillegg øker vi tilbakebetalingen for alle produkter til 80% .

Du kan spille V75 direkte på Rikstoto.no eller levere lyntoto som vanlig hos din kommisjonær. Bare husk å be om “Virtuell Lyntoto” når du skal levere. Vinner, Tvilling og Trippel kan kun leveres på nett i første omgang.

Vi håper en løsning for andre spill hos kommisjonærer kan være på plass allerede til helgen. Vi skal i hver fall være klare til Påsketravet. Glenn Anda Pettersen lover god stemning og sending på alle tv-skjermer, både ute og inne. Glenn Anda Pettersen Gleder seg stor til Påsketravet, dette hadde vi ikke turt å håpe på for 1 uke siden.!