Ny velkomstbonus hos Guts

Ny velkomstbonus hos Guts – Opp til 5000 kroner og 100 freespins!

Guts har nok en gang oppgradert sin velkomstbonus for nye kunder. Nå kan du få opp til 5000,- i bonus og 100 freespins som ny kunde hos Guts. Når du blir kunde hos Guts får du 100% bonus på ditt første innskudd. Du må gjøre innskudd innen 30. dager fra da du registrerte deg. Du har hele 15 dager på deg til å gjennomføre omsetningskravet som er på kun 25X.

100 Freespins i løpet av 10 dager.Fire Joker premie

I tillegg til 100% bonus får du også 10 dager med 10 freespins på spilleautomaten «Fire Joker» Det er Play´n Go som står bak spilleautomaten Fire Joker som byr på respinn, stacket symboler og multiplikator for å piffe opp stemningen. Wheel of Multiplier-funksjonen gjør at denne spilleautomaten er verdt å teste, er du virkelig heldig kan du vinne hele 800 ganger innsatsen per spinn.

Velkomstbonus hos Guts med lavt omsetningskrav.

Det er ofte vanskelige eller umulige omsetningskrav som følger med en velkomstbonus, men hos Guts er det ganske overkommelig. Kun 25 x er relativt overkommelig for de fleste som spiller Casino.

Om du trenger tips eller hjelp til å gjennomføre en slik bonus, kan du få hjelp. Bonushuntere er en nettside som gir det tips til hvordan du gjennomfører bonusjakt. Her vil du lære hvordan omsetningskravet bør utføres slik at du ofte vil tjene penger på bonusen.

Raske utbetalinger hos Guts.

Guts har som mål å behandle uttak innen to timer etter forespørsel om utbetaling. Penger skal være på vei så raskt som mulig. Om betalingsformidler sender pengene like fort, er avhengig av valgt uttaksmetode. Om man bruker elektronisk lommebok (e-wallet f.eks Neteller), så vil pengene være tilgjengelig umiddelbart. Bankoverføringer vil vanligvis ta lengre tid.