Norske travløp med fast odds!

Coolbet er nå ute med fast odds på travløp til norske travbaner.Trev med fast odds

Etter en ufrivillig pause fra travsporten på grunn av Covi19, er nå travløp i Norge endelig i gang igjen. Coolbet er som vanlig, tidlig ute med spill på alle løpene og tilbyr hovedsakelig «head 2 head». Det betyr at man sette opp dueller mellom to hester i løpet, eller ekvipasjer som det heter på fagspråket. Der får du fast odds og vet umiddelbart hva premien blir samtidig som du leverer spillet.

Fordeler med fast odds på trav.

Når man spiller på travløp får man vanligvis variabel odds på vinnerspillet. Det betyr at alle pengene som blir satset på spill til ett løp, blir lagt til i en pot som skal fordeles etter hvor innsatsene blir gjort.

Har du ett godt «stalltips» på en hest og ønsker å vinne mest mulig penger, så bør du holde tipset for deg selv. Skulle flere spillere få det samme vinnertipset vil oddsen falle og blir lavere en du kanskje ønsker. Det er sikkert mange som har funnet ett godt spill tidlig på kvelden til 10.00 i odds. Så kommer det frem av intervjuer og tips på rikstoto direkte at din hest har gode muligheter og oddsen faller til 2.00.

Men om du spiller hos for eksempel Coolbet som har fast odds på vinnerspillet, så vet du umiddelbart hvor mye du får igjen. Det forutsetter selvfølgelig at spillet ditt går inn.

Coolbet fast odds

 

    Sett inn 100,- Få 500 kr ekstra

    Fast odds – høyere tilbakebetaling i prosent.

    Om ikke det er gode nok argumenter for å spille med fast odds? Da kan Coolbet også friste med rundt 95% tilbakebetaling på «Head 2 Head» dueller og nærmere 85% på vinnerspillet. Vinnerspillet med variabel odds skal 80% av alle innsatser utbetales i premie, her må du også huske på at du må konkurrere med alle andre spillere. Skal du spiller vinner med faste odds hos Coolbet så spiller du i virkeligheten kun mot en motspiller.

    Spill før oddsen endrer seg.

    Det kan være lurt å sette sine spill så tidlig som mulig. Det er spesielt viktig om du har fått ett godt tips. Selv om Coolbet tilbyr fast odds, så har de mulighet til å endre denne underveis. Det er flere årsaker til dette, men vanligvis skjer dette om det kommer mye spill på ett bestemt utfall. Da blir oddsen justert slik at risikoen til bookmakeren skal bli lavere.