NM i odds 2020 hos Coolbet

Endelig klart for NM i odds!

15. juni braker det løs med NM i odds 2020 hos Coolbet. Da starter Norgesmesterskap i odds og det pågår frem til 17. juli 2020.  Her skal de kåre hvem som blir Norges beste oddsspiller.  

Regler for NM i odds 2020

NM i odds går over 5 uker, og det er om å ha den høyeste oddsen totalt sett når man legger sammen NM-spillene hver for seg over de fem ukene. Du kan velge mellom 1, 2 og 3 kamper på hver kupong – og det står forklart i reglene hos Coolbet hvilke ligaer og sporter som vil gjelde i NM-konkurransen.

Minimum innsats er 100 kroner, maksimum er 300. Men det er kun oddsen som teller i sammendraget, ikke størrelsen på gevinst.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Dine spill må være avgjort/ferdigspilt innenfor denne perioden. Du velger selv når du spiller og hvilke kamper i henhold til regelverket.

Kvalitet fremfor kvantitet. 

Mange spillere har etterlyst en mer rettferdig konkurranse hvor det ikke bare er å pøse ut med oddslapper i håp om å treffe en høyoddser. Nå er NM i Odds klar for å skille klinten fra hveten. I år som i fjor er kvalitet på tips viktigere en noen gang. Det er nemlig slik at det kun er lov å sende inn ett forslag per dag og det er derfor viktig å velge ut det absolutt beste spillet. Bruk gjerne vår artikkel om oddsspill og strategi for å finne verdi i spillet. Vi gjentar som i artikkelen over her, det er den sammenlagte oddsen som gjelder og ikke en enkel gevinst. Nå har jo Coolbet har ofte den beste oddsen, så det er ikke så viktig å sjekkoddsen

Det er også viktig å få med at det kun er singler, dobler eller tripler som er gyldig spill. Utover det så er det så langt vi kan forstå, ingen begrensninger på hvilke idretter du kan spille på.

Premier i NM i oddsPremier NM i Odds 2020

NM i odds har en solid 1. premie på hele 25000 kr og fotballtur til sammenlagtvinner!
Den som har høyest odds sammenlagt etter fem runder vinner ikke bare NM-tittelen, men også tur til Wembley for å oppleve fotball på sitt ypperste neste sommer. I tillegg er det premier hver uke. Hver rundevinner mottar 5000kr hver uke!

Coolbet kåret til Bookmaker of the year i 2018 og 2019!

Tipsavisen har som kjent kåret Coolbet til til Bookmaker og the year 2018 og 2019. Skal vi satser på en ny kåring av Coolbet til “bookmaker of the year 2020”? 

Hvordan kan du bli Norgesmester i Odds? 

Det er kanskje vanskeligere enn du tror, men egentlig veldig enkelt å delta. Det aller første du må gjøre er å opprette en Coolbet konto (Om du ikke har fra før) 

  Sett inn 100,- Få 500 kr ekstra

  Odds-NM 2020 er enkelt.

  Du kan maks spille tripler og det er om å gjøre og ha den høyest oddsen på sin kupong så går inn i hver runde – og selvsagt best sammenlagt odds fra alle oddskupongen til slutt.

  1. NM-seksjonen kommer til syne i oddsmenyen til venstre på mandager.
  2. Sett et spill (minimum 2.0) i odds fra valgene du finner i NM-seksjonen. Du kan maksimalt velge tre kamper på en kupong.
  3. Hvis det valgte spillet ditt inneholder gyldige valg for NM i Oddstipping vil en boks du må huke av for at du ønsker at spillet skal være ditt NM-spill dukke opp på spillekupongen.
  4. Mer av denne boksen og velg innsatsen din som må være min 100 kr og max 300 kr
  5. Etter å ha satt spillet ditt vil det dukke opp i historikken din og er markert som en del av NM i odds kampanjen. Du kan også finne det igjen under “oddshistorikk” og deretter sortere på kampanjer.
  6. Hvis spillet ditt går inn vil oddsen fra denne uken videreføres til neste dag og bli en del av ditt sammenlagtresultat. For hver dag du vinner et spill så øker dine vinnersjanser sammenlagt. Har du høyest odds av alle i den aktuelle uken så vinner du også runden og 5000 kr som ligger i potten.
  7. Viktig å tenke på at man kun kan sette ett NM-spill per dag. Velg derfor dine spill nøye og strategisk. I dette ligger det mye taktikk så til slutt vil vi sitte igjen med den beste odds-spilleren i Norge!

  NM i odds Coolbet

  Oppgaven din som deltager er å sette så mange vinnende spill i løpet av perioden som mulig, og det er den totale sammenlagte oddsen som teller i konkurransen. Altså om du setter opp en odds lapp på mandag med 2,55 i odds, en kupong på onsdag med 8,20 i odds og på lørdag setter du en fin kupong på 5,60 i odds. Da vil du i den første runden få en total odds på 16,35

  Nm i odds 2020

  Bilde eksempel:

   

  REGLER OG VILKÅR  for NM i ODDS (hentet fra Coolbet) 

  Disse reglene som er i tillegg til de generelle regler og vilkår er gjeldende, dersom ikke annet er spesifisert inn under kampanjen.

  REGLER OG VILKÅR for NMi odds 2020

  1. Kun Coolbet-kunder med norsk identitet eller personer som er bosatt i Norge kan delta.

  2. Alle må være over 18 år og oppfylle de andre generelle reglene som gjelder på Coolbet.

  3. Kampanjeperioden varer fra 15.06 – 19.07.

  4. Man deltar ved å sette et spill for minst 100 kroner hver uke og klikke av for at dette er NM-spillet den aktuelle uken. Maks innsats er 300 kroner

  5. Man får kun en sjanse hver dag til å sette et spill. Den med høyest sammenlagt poengsum (odds) etter hver uke vinner rundepremien. Den med høyest sammenlagt poengsum (odds) etter alle fem ukene vinner hovedpremien.

  6. Alle ligaer kan spilles på, uansett idrett, men kun prematch er tillatt.

  Singelspill, dobbelspill og Trippelspill i NM i odds

  7. Du kan spille singelspill, dobbelspill eller trippelspill. Minimum en kamp, maks tre.

  8. Ved å delta så godkjenner man at Coolbet kan bruke fullt deltakernavn i våre resultatlister. Rundevinnere samt NM-vinner totalt må også stille opp i intervjuer og redaksjonell materiale for Coolbet.

  9. Coolbet forbeholder seg retten til å diskvalifisere spillere ved mistanke om eller bevis på juks eller urettferdig spill. Et eksempel er om man har åpnet flere kontoer og på den måten har forsøkt å øke sine vinnersjanser ved å sette flere NM-spill enn det ene tillatte spillet per uke.

  10. Reisen er personlige og kan ikke byttes inn i andre premier eller overføres til andre personer. Dersom spilleren som har vunnet ikke selv kan dra vil reisen i stedet gå til nestemann på listen.

  11. Ledertavlen for NM i odds vil oppdateres daglig.

  12. Kampanjeperioden er fra mandag 15.06 (00:01) – søndag 19.07 (23:59). Spill for dagen må være avgjort innen 23:59 samme dag, mens spill for runden må være avgjort innen søndag 23:59 for å telle samme uke.

  13. Må et spill i kampanjen sendes til manuell godkjennelse vil spillet automatisk ikke bli godkjent i NM.

  Vi ønsker deg lykke til og måtte du bli norgesmester i odds 2020 gratulerer vi så mye, det er en virkelig sterk prestasjon!