NM i odds 2019 hos Coolbet

Coolbet er i gang med et nytt Norgesmesterskap, denne gangen er det NM i Odds som er på timeplanen. 

I tillegg får nye spillere hos Coolbet 600,- i bonus når de åpner en konto, du kan da spille for «100,-» og delta hele den første uken, mer informasjon om dette litt lenger ned i artikkelen.

NM i odds har en solid 1. premie på hele 25.000,-  og i tillegg får du en flott pokal og diplom som et holdfast bevis på at du er NM i odds. Ikke nok med det det, vinneren av NM i Odds 2019 får også andre premier som vi foreløpig ikke er kjent med.

 

 

Vinneren av hver runde får reise i premie sammen med Coolbet.

NM i odds går over 4 uker og det blir også flotte premier til de som vinner enkelte runder, der er det snakk om tur til ett av sommerens høydepunkter. I tillegg kan alle som deltar i NM i Odds også få gratis utgave av tippebladet tips i PDF format. Det eneste du da behøver å gjøre er å sende ditt brukernavn hos Coolbet på epost til redasksjonen@tipsavisen.no

Tipsavisen har som kjent kåret Coolbet til til Bookmaker og the year 2018 og 2019. Skal vi satser på en ny kåring av Coolbet til “bookmaker of the year 2020”? 

 

Hvordan kan du bli Norgesmester i Odds? 

 

Det er kanskje vanskeligere enn du tror, men egentlig veldig enkelt å delta. Det aller første du må gjøre er å opprette en Coolbet konto (Om du ikke har fra før) Coolbet tilbyr alle nye kunder som vil spille på odds en bonus på hele 600%, Det vil i praksis si at du setter inn en 100 lapp og får 600 kroner ekstra i bonus, totalt 700,-. Det bør rekke til å spille mange NM bonger da det koster kun 100 kr å delta pr kupong.

Husk å bruke koden : NMODDS når du registrerer og setter inn din første 100 lapp!

 

Oppgaven din som deltager er å sette så mange vinnende spill i løpet av perioden som mulig, og det er den totale sammenlagte oddsen som teller i konkurransen. Altså om du setter opp en odds lapp på mandag med 2,55 i odds, en kupong på onsdag med 8,20 i odds og på lørdag setter du en fin kupong på 5,60 i odds. Da vil du i den første runden få en total odds på 16,35

Bilde eksempel:

 

 

Kvalitet fremfor kvantitet. 

 

Mange spillere har etterlyst en mer rettferdig konkurranse hvor det ikke bare er å pøse ut med oddslapper i håp om å treffe en høyoddser, så her, i NM i Odds,  er virkelig kvalitet viktigere en noen gang. Det er nemlig slik at det kun er lov å sende inn ett forslag per dag og det er derfor viktig å velge ut det absolutt beste spillet, vi gjentar som i artikkelen over her, det er den sammenlagte oddsen som gjelder og ikke en enkel gevinst. 

Det er også viktig å få med at det kun er singler, dobler eller tripler som er gyldig spill, men utover det så er det så langt vi kan forstå, ingen begrensninger på hvilke idretter du kan spille på.

 

Vi ønsker deg lykke til og måtte du bli norgesmester i odds gratulerer vi så mye, det er en virkelig sterk prestasjon! 

 


REGLER OG VILKÅR (hentet fra Coolbet) 

 

Disse reglene som er i tillegg til de generelle regler og vilkår er gjeldende, dersom ikke annet er spesifisert inn under kampanjen.

 1. Kun Coolbet-kunder med norsk identitet eller personer som er bosatt i Norge kan delta.
 2. Alle må være over 18 år og oppfylle de andre generelle reglene som gjelder på Coolbet.
 3. Man deltar ved å sette et spill for minst 100 kroner hver dag, om ønskelig, og huke av for at dette er NM-spillet den aktuelle dagen. En boks dukker opp med “NM i odds”. Maks innsats er 300 kroner.
 4. Man får kun en sjanse hver dag til å sette et spill. Den med høyest sammenlagt poengsum (odds) etter hver uke vinner rundepremien. Den med høyest sammenlagt poengsum (odds) etter alle fire ukene vinner hovedpremien.
 5. Alle ligaer kan spilles på, uansett idrett, men kun prematch er tillatt.
 6. Du kan spille singelspill, dobbelspill eller trippelspill. Minimum en kamp, maks tre.
 7. Ved å delta så godkjenner man at Coolbet/TIPS kan bruke fullt deltakernavn i våre resultatlister. Rundevinnere samt NM-vinner totalt må også stille opp i intervjuer og redaksjonell materiale for Coolbet/TIPS.
 8. Coolbet forbeholder seg retten til å diskvalifisere spillere ved mistanke om eller bevis på juks eller urettferdig spill. Et eksempel er om man har åpnet flere kontoer og på den måten har forsøkt å øke sine vinnersjanser ved å sette flere NM-spill enn det ene tillatte spillet per uke.
 9. Reisene er personlige og kan ikke byttes inn i andre premier eller overføres til andre personer. Dersom spilleren som har vunnet ikke selv kan dra vil reisen i stedet gå til nestemann på listen.
 10. Ledertavlen for NM i odds vil oppdateres daglig.
 11. Kampanjeperioden er fra mandag 11.11 (00:01) – søndag 08.12 (23:59)
 12. Spill må være avgjort innen ukesslutt for å være tellende i samme uke (søndager kl 23:59).