Kan du slå Magnus Carlsen i poker?

Nå kan du slå Magnus Carlsen i poker.

Magnus Calsen Poker

Skal du spille mot Magnus Carlsen og komme deg helskinnet gjennom, gjør du nok lurt i å ta kampen andre steder enn på sjakkbrettet. Kanskje sjansene er større ved pokerbordet? Søndag den 29. mars kl 18:00 tar Magnus Carlsen plass hos Unibet for å spille poker, og du får muligheten til å måle krefter med ham.

Bounty på Magnus Carlsen

Det er en bounty for å slå ut Magnus Carlsen, og blant premiene finner du et signert sjakkbrett samt en €1100 buy-in til Unibet Open! Turneringen har €20 i buy-in, det er to timers latereg samt mulighet for €10 rebuy om du taper ditt første innkjøp. Magnus spiller med sin egen avatar, så vær på utkikk etter nicket Magnus29 og dette ansiktet.

  Sett inn 200,- og få 700 freespins på Starburst!

  Ikke helt sjanseløs i Poker

  Magnus Carlsen er verdens beste i sjakk og han kan også spiller poker. Poker er en tanke-sport og handler ikke bare om flaks. Magnus Carlsen vil nok ganske sikkert ta avgjørelse som er matematisk riktig også rundt pokerbordet.

  Hvordan spiller poker hos Unibet

  Du kan enkelt logge inn på din Unibet-konto og spille i nettleseren, eller du kan laste ned programvaren for poker. Du kan lage personlige avatarer som vises ved bordene, og du kan endre både navn og utseende, slik at du beholder pokerfjeset i møte med andre spillere. Vi anbefaler at du laste ned klienten da denne er mer stabil og har litt flere funksjoner.

  Bonuty i poker.

  Bounty-turneringer er også kjent som Knockout-turneringer, og har blitt svært populære. Den viktigste forskjellen sammenlignet med andre typer pokerturneringer, er at disse gir en pengepremie for hver spiller du slår ut – som varierer mellom 20 og 50 % av buy-in. I Knockout turneringer er det bounty på alle spiller. Men i denne Magnus Carlsen turneringen er det kun en spiller som har en slik ekstra premie på seg.

  Fordeler for Magnus Carlsen poker turneringen med bounty.

  Det kan være både store fordeler og ulemper ved å være bounty objekt i en turnering. Fordelen er at alle vil jakte på deg og du kan styre mye av spillet. Mange vil med marginale hender jakte på deg for å vinne bonusen. Dersom du spiller solid og forsøkte å spille nuts hele tiden så vil du komme langt i turneringen. Ulempen ved å være oppsatt med bonuty er at du sjeldent eller aldri kan bløffe, du vil meg stor sannsynlighet blir synt på alle dine forsøk på bløff.