Jukse på spilleautomater

Hvordan jukse på spilleautomater ?

Ja, lurer du på hvordan du kan jukse på spilleautomater på nettcasino?
Det er faktisk ikke mulig å jukse på spilleautomater for å vinne, spilleautomater på nett er styrt av RNG (Random number generator) og alle gevinster kommer tilfeldig uavhengig av hvem når man spiller.
Jukse på spileautoamter

Øker vinnersjansen på spilleautomater uten å jukse på spilleauotmater

Men det finnes noen spillere som mener at jeg det mulig å optimalisere vinnersjansen ved å justere innsatsen opp og ned, det er ikke noe vi skal ta stilling til men, vi kan innrømme at når vi tester spilleautomater på nett så kan det av og til virke som det gir en mening.

 

Jackpot Spilleautomater


Når det kommer til spilleautomater med jackpot funksjon så blir sannsynligheten for å påvirke vinnersjansene større, det er jo slik at jackpotten skal ut en eller annen gang, og det er derfor naturlig å tenke at jo mer du spiller jo nærmere vil jackpotten komme til å bli utløst.
Men du er fortsatt avhengig av RNG som nevnt tidligere så det er ingen fasit på når du skal spiller eller hvor mye du må spille. 

Mega Moolah jackpoten er på over 85 millioner kroner. Sprekkeferdig jackpot på Mega Moolah? 

Jackpot utbetaling

Vi har faktisk opplevd eller mer riktig: «hørt» at Norgesspill har betalt ut jackpotten på Divine Fortune flere ganger i løpet av en dag. I tillegg kan vi jo nevne at Jackpotten på Mega Fortune Dreams har vært på alt fra noen “få” 100 000 euro til godt over 3 000 000 euro. ( nærmere 30 millioner kroner) 

Så konklusjonen må være, det er umulig å vite når utbetalingen av jackpotten skal skje, så det beste tipset er å stole på magefølelsen, og spille ansvarlig når du føler for det.
Husk du skal aldri spille for å vinne tilbake det tapte.

Din dag

Om du føler det er din dag i dag, så vil vi anbefale at du registrere deg hos Norgesspill. Der får du faktisk hele 600,- å spille for om du setter inn 100,- og skulle du er heldig å vinner jackpotten på en av de mange hundre spilleautomatene du finner hos Norgesspill, ja så kan du bare la være å tenke på eventuelle omsetningskrav da gevinsten din vil være gigantisk.