Hugo Games

Det utmerkede designen fremgår i det sekundet du laster spillet. Den har en fantastisk introvideo, som er langt mer detaljert og absorberende enn de fleste andre der ute. Du får vist en video demonstrasjon av Guns n Roses designelementer – for eksempel den berømte logoen – sammen med klipp fra noen av bandets mest kjente videoer og liveopptredener.

Utseende

Når du har kommet forbi det fantastiske intro-segmentet, blir du ført til hovedskjermbildet. Bakgrunn for spillet er en enorm Guns n Roses stadionkonsert, komplett med lyskastere, en enorm scene og høyttalere, og et svaiende publikum av fans. Det er fem hjul, med tre aktive symboler på hver hjul. Spillet er ekstremt glatt og godt designet, noe som gir det en veldig profesjonell følelse. Det er lett å se hvorfor nettopp dette firmaet har vært så vellykket når spillene har så høyt fokus på detaljer. Dette sporet har en veldig frisk og moderne følelse.

Spill Gratis Her

Hugo’s

Rating:
Sett inn 200 kr spill for 1000 kr + 100 freespins Play Now

Hugo’s Features

Hugo’s Basics

  • Game Type : Slots
  • Software : Play'n go

Hugo’s

Sett inn 200 kr spill for 1000 kr + 100 freespins

Anbefalt Casino

Odio mollis, consequat lacinia velit auctor. Sed eget nisl ac urna gravida dapibus. Vestibulum quis sodales leo. Nunc tristique gravida consequat. Duis sit amet venenatis nunc. Donec congue massa eget lacus euismod, vitae vestibulum dui luctus. Etiam rhoncus, odio vitae bibendum luctus, ligula dolor cursus purus, in tempus lectus lacus in elit.

Other Related Games