Høyeste odds på Norge mot Serbia

Høyeste odds på Norge får du for øyeblikket hos Pinnacle.

Unibet er rett i hælene. Men oddsen vil forandre seg og vi tipper Coolbet som markedsfører seg med #Sjekkoddsen, helt sikkert følger opp. Da vil de komme med oppdatert tilbud til sine kunder og tilby høyeste odds på Norge.

Trøstepremie om Serbia vinner – hos Coolbet

Skulle du derimot sikre deg mot at Norge taper mot Serbia, får du nå høyeste odds på Serbia hos Coolbet.

Coolbet betaler hele 3,28 i odds pr 1. oktober. Det er allerede mange som har benyttet seg av denne muligheten. Det viser innsatsen på Serbia mot Norge som nå er på nesten 80% mot 20% om vi ser på innsats fordelingen i kroner.

Det er selvsagt veldig tidlig å dra noen konklusjon, men det er ikke tvil om at de profesjonelle oddsspillerene følger med på utviklingen for å finne best odds. Setter du penger på Serbia tidlig, kan du oppleve å sikre deg en surewin om noen dager, dersom oddsen på Norge skulle øke.

  Sett inn 100,- Få 500 kr ekstra

  Følg med på høyeste odds på Norge

  Skal du følge med på odds utviklingen kan du benytte deg av tjenestene til Maxgevinst. Her får du en komplett oversikt over hvor du får den høyeste oddsen, blant annet på Norge mot Serbia. Du finner også høyeste odds på alle andre kamper i de fleste ligaer i hele verden.

  Coolbet har vanligvis den høyeste oddsen på Norge.

  Som de fleste kjenner til har Coolbet den laveste marginene av alle bookmaker og kan derfor tilby markedets høyeste odds på de fleste fotballkamper. Oddsen på Norge vil ganske sikkert økes hos Coolbet og det er bare å ha litt is magen frem mot start.

  Ønsker du å oppleve gamle fotballøyeblikk fra England, bør du sjekke ut «Soccerbet» hos Coolbet.

  Skal du derimot spille på Norge, så er det ingen som slår Unibet på oddsen.

  Unibet tilbyr alle nye kunder hele 7,50 i odds på seier til Norge. Det betyr at om du setter 100kr (Som også er maksimalt beløp som tilbys på denne kampanjen.) Får du hele 750 kroner inn på kontoen. Dette blir nok den høyeste oddsen på Norge blant alle bookmakere. Men tilbudet gjelder selvsagt bare for nye kunder hos Unibet.

  Slik gjør du for å få 7,50 i odds på Norge

  Få 7.50 i odds på at Norge slår Serbia!

  Unibet 7,50 i odds på Norge

  Finale i November om Norge vinner.

  Etter en solid seier mot Nord Irland sist måned, er Norge favoritter i dette oppgjøret og sjansene er gode til en seier. Du vil neppe få høyer odds på Norge til denne kampen.

  Dersom Norge slår Serbia, venter en «finale» mot enten Israel eller Skottland. Den skal etter planen spilles i Oslo 12. november. Og Lagerbäck sier i en kommentar til NTB at:

  Lagerb¨ck er fornøyd med kamp på hjemmebane

  «Vi er glade for å spille mot Serbia på Ullevaal. Det er viktig både sportslig og med tanke på våre forberedelser. Som på forrige landslagssamling skal vi følge Uefa-protokollen, og det betyr at smitteverntiltakene blir ivaretatt på en god måte.»

   

   

   

  Kampen mellom Norge og Serbia kan du se live på Eurosport kl 20.45 Torsdag 8. oktober.