Gratis tippekonkurranse

Gratis tippekonkurranse hos Coolbet

Coolbet har en gratis tippekonkurranse hvor hovedpremien er en tur til en valgfri Premier League kamp i denne runden av Coolbet League. Målet med konkurransen er å tippe riktig utfall og resultat i 10 fotballkamper. 

  Sett inn 100,- Få 500 kr ekstra

  Premier i gratis konkurransen

  Hovedpremien er en englandstur for å se en valgfri Premier League kamp. Denne premien deles ut i gratis konkurransen til den den av deltakerne som står øverst på resultatlisten etter 10 runder. 

  Ukesvinnerne får også en pengepremie. Det er 5500,- som skal fordeles på de 10 beste hver uke og premien variere fra 1000,- på første plass til 100,- for den som kommer på 10. plass. 

  Fristen for å bli med i tippekonkurransen

  Fristen for å bli med i gratis tippekonkurranse er for runde 10, satt til kl 14. Mars kl 13.30. Da er det følgende kamper som du skal spå utfallet av.

  Coolbet League 14 mars

   

  Sjekk oddsen og vinn mer penger på kampene. 

  Coolbet leauge odds

  Coolbet har – som de fleste som spiller på oddsen kjenner godt til, vanligvis noe høyere odds på sine tilbud enn hva andre bookmaker tilbyr. Det er heller ingen unntak i dette tilfelle. Om du spiller favorittseier i alle disse 10 kampene som er tilgjengelig i gratis konkurransen er forskjellen ganske enorme. ( Sjekk link til maxgevinst.com for oppdatert odds.

  I skrivende stund er oddsen for 10 favorittseire hele 2014,12 hos Coolbet, mens hos det det statlige spillselskapet har det fortsatt ikke kommet noe odds. De 2 selskapene som betaler lavest har oddsen på latterlige 1282,71. Det vil med andre ord si at, om du setter 200,- kr på dette oddspillet så betaler Coolbet ut over 400.000,- mens konkurrenten betaler deg smålige 256.542,-. Det er en forskjell på nesten 150.000,- En ganske stor sum for folk flest. Så oppfordringen er fra oss, sjekkoddsen!

  Deltagelse i gratis tippekonkurranse hos Coolbet. 

  For å delta i tippekonkurranse om en gratis tur til Premier Leauge og sjansen til å stikke av med din del av 5500,- i ukes potten må du:

  • Logge inn eller åpne en konto hos Coolbet, nye kunder hos Coolbet får også en god velkomstbonus på odds, som da gir deg litt ekstra å spille for. 
  • Gå til kampanje oversikten og meld deg på i konkurransen som er helt gratis å delta på. Du kan også gå direkte inn ved å lete etter fanen “Coolbet League” øverst i Odds Lobbyen.
  • Velg så dine resultater ved å klikke på pluss og minus ved hver kamp og send inn dine tips. 

   

  Poengberegning i konkurransen

  Poengene i gratis tippekonkurransen beregnes på følgende måte:

  • Riktig resultat – 10 poeng
  • Kampvinner + riktig antall mål for ett av lagene – 6 poeng
  • Kun kampresultat – 3 poeng
  • Korrekt antall mål for ett av lagene – 1 poeng

   

  Om Coolbet

  Coolbet ønsker å være fair, ha en persolig tilnærming til sine kunder, og være åpne med informasjon du sannsynligvis ikke finner hos andre bookmakere. Coolbet ønsker å øke kunnskapen om spill på nett, med et sterkt fokus på produktutvikling og ansvalig spill. Sosiale medier er også en kanal Coolbet er aktive på. Her er det flere gratis konkurranser hvor du kan vinne penger, turer eller gavekort. 

  Kanskje lurer du på hvorfor navnet ble “Coolbet”. Det ble valgt av 2 årsaker. For det første er det kort og nesten umulig å glemme. For det andre ønsker de at kundene skal ha et bevisst forhold til ansvarlig spill. Derfor fokuserer vi også på dette i slagordet: Stay Cool -Bet Responsibly.