Xmas Magic fra Play`n go

Xmas Magic

er en videoautomat med 5 hjul. Opptil 50 linjer kan aktiveres. Linjene er nummerert og aktiveres alltid i numerisk rekkefølge (1, 2, 3, 4 osv.).

Xmas Magic

Rating:

Xmas Magic Features

  • Bonus spill

Xmas Magic Basics

  • Game Type : Slots, Spilleautomat
  • Software : Play'n go
  • Volatility : 8
  • TBP : 96,5

Xmas Magic

100% Bonus opp til 5000 +10x10 freespins på Fire Joker

 

Spilleregler for Xmas Magic fra Play n go

Spillet inkluderer et wild-symbol (Golden Gift Box), som vises på hjulene 2–5. Dette wild-symbolet kan hjelpe til med å lage vinnende kombinasjoner ved å erstatte alle andre hjulsymboler, unntatt scatter-symbolet (Santa Claus).

Tre spredte Santa Claus-symboler som vises på hjulene 1–3, gir en gevinst på fire ganger den totale innsatsen pluss en sekvens på 10 free spins. Ved hvert free spin blir to nye wilds lagt til hjulene 2–5. Nylig tillagte wild-symboler stables på eksisterende wild-symboler for å forlenge stabelen av wilds på hvert hjul og øke oddsen for å skape vinnerkombinasjoner. 10 ekstra free spins kan bli utløst i løpet av ethvert free spin, for å gi spilleren muligheten til å vinne totalt 20 etterfølgende free spin med stadig voksende stabler av wild-symboler for en total mulig gevinst på 1 000 000 mynter!

Symbolet med høyere gevinst som viser Mistletoe vises alltid i en fire-symboler høy stabel i hovedspillet samt på free spins. Når free spins blir utløst, blir et ekstra symbol med høyere gevinst tilfeldig valgt ut for å dukke opp i stabler på fire gjennom hele sekvensen.

Spillet har også en valgfri Spill-runde som gir en mulighet til å multiplisere den totale premien på et spinn i hovedspillet ved å gjette riktig farge eller sort av et skjult kort. Spill-runden kan spilles opp til fem ganger på rad for en total premie på opptil 2500 mynter.

Tilbakebetaling til spiller er 96.50 %.

I vinduet SETTINGS (Innstillinger) kan du endre antall linjer du vil spille for per runde, antall mynter du vil sette per linje og hvilken myntverdi du vil bruke. Klikk på SPINN for å starte spillet. Når hjulet stopper vil symbolene som vises bestemme premien din i henhold til gevinsttabellen.