Beste Oddsen til Elitloppet 2020

Beste Oddsen til Elitloppet 2020

Elitloppet 2020

Det er mange som gleder seg stort over at Elitloppet 2020 skal gjennomføres, og det er nok mange trav hjerter her i Norge også som ser frem til det. Alle traventusiast vender blikket mot Eliteløpshelgen 29. – 31. mai, da Elitloppet 2020 skal avgjøres. Det blir dessverre uten publikum på tribunen og på «tråkka», men Tv4 skal sende alt fra elitloppshelgen direkte.  Nå handler det om å finne den beste oddsen til Elitloppet 2020.

Fakta om Elitloppet 2020

Elitloppet 2020 er den største trav konkurranse i Sverige og er et årlig arrangement og event. Konkurransen kjøres i slutten av mai hvert år på Nordens største travbane Solvalla i Stockholm.

Eliteløpet er et av de største travløpene i verden og med et besøkstall på over 50 000 tilskuere. Eliteløpet blir sett på som et av de største travløpene i verden, som tiltrekker både kusker, hesteeiere og besøkende fra hele verden.

Beste Oddsen til Elitloppetbeste odds elitloppet 2020

Mange bookmakere starter tidlig med å legge ut fast odds til Elitloppet. Gjerne før deltakerne er klare for løpet. Det kan være ganske fordelaktig for deg som spiller da oddsen ofte er ganske høy. Men risikoen for å spille en “non starter” er jo til stede og da ryker du. Det er nå under en uke til løpet skal gå og endelig er startfeltet helt klart! 

Norske hester til Elitloppet 2020. 

Det vil kun bli en Norsk hester til start på Solvalla og i elitloppet 2020. Looking Superb endte med galopp i finalen i fjor – nå er han tilbake for å ta hevn. Looking Superb vil  delta for andre gang i Eliteløpet søndag 31. mai. Dette er en meget god sprinter og bør ha gode muligheter for å klare å kvalifisere seg til finalen. 

Hester som starter i Elitloppet 2020:

 • Elian Web
 • Vivid Wise As
 • Propulsion
 • Milliondollarrhyme
 • Missle Hill
 • Cokstile
 • Tae Kwon Deo
 • Earl Simon
 • Attraversiamo
 • Disco Volante
 • Billie de Montfort
 • Looking Superb
 • Sorbet
 • Makethemark
 • Chief Orlando
 • Racing Mange

Hvordan Eliteløpet 2020 skal avgjøres

Eliteløpet avgjøres som sagt på Solvalla med to kvalifiseringsløp og en finale. Totalt 16 hester vil bli invitert til konkurransen, som blir delt inn i 2 kvalifiseringsløp med åtte hester i hvert løp. Fra hvert prøveløp vil da fire beste hestene kvalifisere seg til finalen. Distansen, er lik for både kvalifiseringsløpet og finalen, og er 1 609 meter. Det regnes som en sprintdistanse i travsporten.

Sjekk oddsen før du spiller på trav.

Det skiller stort på på oddsen hos de forskjellige bookmakerne. Det er alltid lurt å sjekke oddsen nøye også når du spiller på trav. Ta en titt på vår oddssammenligning på head 2 head hos Coolbet og Unibet. Det er også lurt å spille på trav med fast odds, da vet du hva du får i premie samtidig som du leverer kupongen.

  Sett inn 100,- Få 500 kr ekstra

  Beste Oddsen til Elitloppet 2020 fra Coolbet, Unibet og Nordicbet

  Vi har sammenstilt oddsen fra Coolbet, Unibet og Nordicbet for deg. Du velger din vinner og finner den beste oddsen her. Elian Web og Vivid Wise As sammen med Propulsion er de store forhåndsfavorittene. Vi stiller et stor spørsmål, spesielt med tanke på Propulsion og spor 8 i kvalifiseringen. Vårt beste tips for Elitloppet 2020 er Vivid Wise As sammen med Björn Goop. Outsider som vi mener bør ha gode sjanser for å nå en finale er Sorbet. Sorbet har ingen av bookmakerne noe tro på. Nordicbet gir deg hele 40 ganger innsatsen igjen.

  Beste Oddsen til Elitloppet 2020

  Rank
  Casino
  Bonus
  Rating
  Visit
  1
  300% up to 600,-

  Nordicbet gir deg opp 1000,- i travbonus! 

   

  Odds Elitloppet 2020

  Beste Oddsen til Elitloppet 2020

  Beste Oddsen til Elitloppet 2020 Det er mange som gleder seg stort over at Elitloppet 2020 skal gjennomføres, og det er nok mange trav hjerter her i Norge også som...

  Starliste Elitloppet 2020

  Startliste Elitloppet 2020

  Søndag 31. mai kl 20.30 skal det avgjøres hvem som vinner Elitloppet 2020. Elitloppet 2020 startliste er klar og det er duket for et spennende oppgjør mellom 16 hester. På...

  Coolbet bursdag 4 år

  Coolbet sin bursdag – 4 år 16. mai 2020

  Coolbet sin bursdag – Overraskelser hver time hele dagen! Det er Coolbet sin bursdag og dette skal feires med store overraskelser til både nye og eksisterende kunder. Det vil bli...