Beste odds på Barcelona og Real Madrid

Beste odds på Barcelona og Real Madrid og Gratis underholdning på El Clasico.

Lørdag 24. oktober er det klart for et skikkelig oppgjør mellom Real Madrid og Barcelona. Du kan også spille om 250.000,- kroner helt gratis. 

Real Madrid skal til Barcelona lørdag 24 oktober for det store oppgjør mot Messi og co. Det har mildt sagt vært en utfordrende periode for Zidane og og Real Madrid. 

Dårlig form hos Real Madrid?

Hjemmetap mot både nyopprykkede Cadiz og et slitent Shakhtar Donetsk i mesterligaen, er alvoret mildt sagt kritisk. En situasjon som Zidane ikke har hatt å gjøre med tidligere i sin tid som Real Madrid-trener.

De må finne formen raskt, hvis de vil å komme hjem fra Camp Nou med et positivt resultat. 

Best odds på Real Madrid og Barcelona.

  Sett inn 100,- Få 500 kr ekstra

   

  Vi har sjekket oddsen på hjemmeseier til Barca og borteseier til Real. Uavhengig av hvem du tror vinner, er Coolbet det selskapet som per nå har den høyeste oddsen på både Barcelona og Real Madrid. Vil du tippe det blir en jevn kamp, må du spille hos Pinnacle.  Om du tipper Barcelona vinner kampen, får du 2,09 hos Coolbet i odds og hele 3,69 på borteseier til Real Madrid. Sammenligner vi med selskapet som ligger på bunnen, (Gjett hvem 😉 ) så må du belage deg på mye over 10% lavere gevinst. 

  (Nettspillguiden.com – vil anbefale alle som skal spille, om å sjekke oddsen. Oddsen vil endre seg forløpende og det er viktig å sjekke for å få best odds på ditt spill. 

  Liker du Casino – Få gratisspinn nå på fredag.

  Livestream og Golden Goal med 250 000 i potten – helt gratis å delta. 

  Vil du se kampen live og samtidig ha mulighet til vinne opp til 250.000? 

  Da bør du lage en Unibet odds konto og sette et spill på kampen. Du får da mulighet til å se kampen på livestream, samtidig spille gratis om 250.000,-. Du skal tippe første målscorer og tidspunktet for når scoringen kommer i Golden Goal. 

  Kanskje kan El Clasico være redningen? 

  Det finnes neppe noe bedre motivasjon, enn i et slikt møte mot Barcelona. For Barcelona har det heller ikke gått på skinner. Et skuffende serietap sist lørdag mot Getafe, men så var de tilbake på hugget i Champions League på tirsdag, hvor de slo Ferencvaros 5-1. 

  Skiller tre poeng på tabellen.

  Det skiller bare 3 poeng, men ettersom Real Madrid har spilt en kamp mer, vil ikke resultatet gjøre store endringer. Men det er viktig for Zidane å få laget sitt tilbake på sporet. Det er ikke ukjent at spillerne hans er vant til å komme seg opp igjen etter tilbakeslag, men etter to slike forferdelige nederlag må de virkelig skjerpe seg nå.

  7,50 i odds på Barcelona eller Real Madrid.
  Real Madrid vs Barce

  Som ny kunde hos Unibet, kan du selv velge hvilket lag du vil tippe på. Du får hele 7,50 i odds på det laget du selv velger å spille på.

  Premier NM i Odds 2020

  NM i odds 2020 hos Coolbet

  Endelig klart for NM i odds! 15. juni braker det løs med NM i odds 2020 hos Coolbet. Da starter Norgesmesterskap i odds og det pågår frem til 17. juli...

  Gratis Tippekonkurranse

  Gratis tippekonkurranse

  Gratis tippekonkurranse hos Coolbet Coolbet har en gratis tippekonkurranse hvor hovedpremien er en tur til en valgfri Premier League kamp i denne runden av Coolbet League. Målet med konkurransen er...

  Sesongkort Eliteserien

  Vinn sesongkort for eliteserien

  Vinn sesongkort for eliteserien 2020. Eliteserien nærmer seg med stormskritt, og nå du har sjansen til å vinne sesongkort for eliteserien hos Nordicbet til favorittlaget. Du kan vinne både til...

  Super Odds

  Super odds på Super Bowl 2020

  Super Bowl 2020 beste odds Den store Super Bowl finalen er snart i gang! Unibet gir deg super odds på Super Bowl finalen i 2020. Etter 16 vanlige kampe i...

  Vinn 100 000 kr i Champions League konkurranse

  Gratis konkurranse med 100.000,- i premie.   Nå kan 100.000 kroner bli dine, du må tippe riktig resultat i disse 6 kampene fra Champions League. Dine resultattips må være fylt...