Atlantean Treasures – Mega Moolah

Mega Moolah Jackpot på nytt spill!

Er du lei av den gamle spilleautomaten Mega Moolah? Da kan du endelig  jakte på den samme jackpotten på en litt mer moderne spilleautomat. På Atlantean Treasures «Mega Moolah» finner du funksjoner som Expanding Wilds, Respins og Jackpot Lykkehjul!

Mega Moolah – Atlantean Treasures

Atlantean Mega Moolah
Rating:
Sett inn 100,- FÅ 200 freespins! + 10% CashBack Play Now

Mega Moolah – Atlantean Treasures Features

  • Mega Moolah Jackpot
  • Re Spins ved Wilds
  • Vinn begge veier

Mega Moolah – Atlantean Treasures Basics

  • Game Type : Jackpot, Slots, Spilleautomat
  • Software : Microgmaing

Mega Moolah – Atlantean Treasures

Sett inn 200,- og få 700 freespins på Starburst!

Ny Mega Moolah Jackpot spilleautomat

Microgaming-partnerne Neon Valley Studios har hatt i oppgave å designe en ny spilleautomat i Mega Moolah progressive jackpot-nettverk. Denne jackpotten er den mest populære blant alle jackpot-nettverk som finnes.

Det første som tiltrekker øyet når Atlantean Treasures Mega Moolah åpner seg er uten tvil jackpot summen på siden av skjermen. Det er 4 jackpotter med forskjellige verdier, og alle øker konstant oppover. Det skjer helt til en heldige spillere vinner dem og de blir tilbakestilt til start-verdien og begynner stigningen igjen.

Dette er et undervanns-eventyr, og spillet foregår i bunnen av havet, midt i en grumsete ruin av en gammel by.
Neon Valley har valgt å holde ting enkelt ved å tilby spillerne en automat med 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer.

Innsatsgrenser på Atlantean Treasures

Spillere kan satse fra 1,- til hele 2000,- per spinn og med tanke på at sjansene for å utløse bonushjulet øker etter jo større innsats du har, så kan det bli dyrt. Ser man bort fra Jackpotten er volatiliteten til spillet på en middels nivå. Tilbakebetalingen er som du kan forestille deg, langt lavere enn de normale 94-98% for andre spilleautomater på nettcasino, men fortsatt betydelig bedre enn originalen Mega Moolah. Men med tanke på størrelsen på jackpotene som er mulige å vinne og hvor ofte de utløses (relativt sett), er en så lav tilbakebetaling ganske rettferdig.

Spilleregler

Grunnspillet er enkelt – bare får tre eller flere like symboler for en utbetaling. En ting å merke seg er at spillet har “Vinn begge veier”. Så gevinster vil betale begge veier – venstre mot høyre og høyre til venstre. Spilleautomaten består av hovedsakelig nye symboler, med et par klassikere. Dette er BAR- og ‘7’-symbolene som er verdt 25 og 12 ganger innsatsen om du får fem av et slag etter hverandre. Resten av symbolene i rekkefølge er en rosa fisk, lilla koi, sjøhest, fluffig tang og en oransje sjøstjerne.

Hvordan vinne Jackpot på Atlantean Treasures “Mega Moolah” Jackpot Atlantean Treasures

Du må samle Progressive Trigger-symboler spredt på skjermen, det gir en sjanse til å vinne et spinn på lykkehjulet som utbetaler Jackpoten. Sjansen for å utløse øker sammen med innsatsen. 

Jackpot symbolet kan bare vises på hjulene 2, 3 og 4. Jackpot symbolet kan vises over ethvert symbol bortsett fra Wild. Jackpot symboler er ikke tilgjengelige i Respin-funksjonen. Hvis du aktiverer lykkehjulet og wild respin samtidig, aktiveres lykkehjulet først. Gevinster fra begge blir deretter lagt til saldoen din. 

Bare jackpot symboler som er  samlet på det siste spinnet bidrar til sjansen for å utløse en jackpot

Den visuelle potten i spillet er kun for underholdning og har som sådan ingen innflytelse på når du jackpoten blir utbetalt. 

Jackpot Lykkehjul regler

Du vil vinne en av de fire garanterte progressive jackpotene om lykkehjulet åpner seg. De progressive jackpotene øker stadig. Jackpotene er et resultat av en prosentandel av innsatsen i grunnspillet. Lykkehjulet består av et hjul som er delt inn i fargede sektorer. Hver sektor er tilknyttet en jackpot og avhengig av hvor hjulet stopper, kan du vinne en av disse jackpotene. Når en progressiv jackpot vinnes, blir alle spillere over hele verden varslet og jackpoten tilbakestilles. Alle jackpot gevinster er uavhengige av innsatsen.