15,00 – i odds på McGregor vs Cerrone

Oddsbost til nye kunder hos Unibet!

I de tidlige timene på søndag (19. januar – 2020) morgen, vil Conor McGregor gjøre sin etterlengtede, og mye hyped retur til UFC Octagon i Las Vegas mot Donald «Cowboy» Cerrone! Til tross for at McGregor ikke har kjempet i UFC siden tapet hans i 2018 til ubeseiret lettvektsmester, Khabib Nurmagomedov, er «Notorious» Irishman fortsatt favoritt til å komme seirende ut i denne kampen, til tross for høydeforskjellen på flere centimeter.

UFC 246 PPV

UFC 246 lover å bli et stort PPV-arrangement over hele verden, med andre bemerkelsesverdige MMA-match-ups som fant sted tidligere på kortet, som selvfølgelig er overskrevet av McGregor (han ville ikke ha det på noen annen måte!).

Oddsboost fra Unibet til nye kunder

Med det i tankene bestemte Unibet seg for at det ville være en god ide å lage et spesielt velkomsttilbud for nye norske kunder rundt arrangementet! Som nevnte ovenfor, er McGregor en stor favoritt til å vinne, med odds ned mot 1,31, så Unibet håper at oddsen de har vil friste deg.

Unibet har en oddsboost opp till 15.00 på Conor McGregor for å vinne.
Minimumsinnskudd 100 KR og Maksimal innsats på 50 KR, for potensiell utbetaling på hele 750 KR i KONTANT.

«UFC 246 McGregor vs Cerrone: 15.00 Oddsboost på McGregor»

1. Opprett konto – – Bli med Unibet i dag! Det tar bare ett minutt
2. Sett deg inn – Spill på McGregor vinner mot Motrone. Maks innsatser er 50kr, maks gevinst er 750kr
3.  Bet – Odds boost er 15,00. Gevinsten betales ut i cash uten omsetningskrav

Ja, du har lest det riktig – Unibet gir nye Unibet-kunder sjansen til å vinne noen alvorlige kontanter med oddsboost velkomsttilbud.