1000 kr skal omsettes på spilleautomaten «liliths inferno» og du beholder gevinsten!

Vi skal i samarbeid med Coolbet kjøre en konkurranse via Facebookgruppen Sport og Spill og vår Twitch stream

På spilleautomaten «liliths inferno» skal vi omsette 1000,-  ved å spille 1000 spinn av 1 kr og dersom du klarer å gjette saldo etter 1000 spinn så vinner du hele summen. Du kan følge  hele konkurransen live på vår Twitch-kanal både via pc, mobil eller nettbrett.

Konkurranseregler:

Alle som ønsker kan tippe hva sluttsummen ender på etter at 1000 spinn er gjennomført (Innsats + gevinst, rundet av til hel krone), og dersom du treffer så vinner du hele summen. Skulle flere tippe samme sum så er det den som har lagt inn forslaget først som vinner.
Om ingen tipper nøyaktig riktig sum så vil vi dele ut 200,-  til de 5 som er nærmest. Premiene blir utbetalt som casinobonus og følger da reglene til Coolbet for omsetning og SoMe.

 

Tidspunkt og frister

Gjennomføring av konkurransen vil gå live torsdag 24/10 – 2019  kl. 21.00 på vår Twitch kanal.
Frist for å tippe er kl 20.30 samme dag, torsdag 24/10 – 2019 kl. 20.30

Dersom det skulle oppstå tekniske problemer underveis, som for eksempel problemer med overføring av livesending, vil uansett resultatene bli lagt ut, og en eller flere vinnere vil bli kåret. Alle deltakere må følge reglene som Coolbet har for sosialemedier https://www.coolbet.com/no/some-regler
Kampanjen er kun for spillere i Norge.

*Coolbet har satt en begrensning på max 3000,- i premie, men det er fortsatt mulig å tippe på en høyere sum. Skulle for eksempel sluttsummen blir 4302 kr så er det max 3000,- som blir utbetalt til vinneren.